Cultiva

HORDE Kristiansand

Danseauditioner i byrom rundt i Kristiansand.

HORDE spør om hvem som utøver og hvem som opplever profesjonell kunst, og går aktivt ut i miljøer som ikke normalt har funnet det naturlig å gå i Kilden. Gjennom å være synlig i bybildet, ønsker Kilden å rekruttere, gjennomføre audition og forestilling i ulike offentlige rom i Kristiansand. HORDE retter seg spesielt mot unge jenter med minoritetsbakgrunn. På korte verksted for ungdom ute i byrommet, ved basketballbaner, skateparker eller utenfor ungdomsklubber, utforsker man bevegelse med musikk.

Kilden søker jenter mellom 16-18 år til en ekstrajobb i periodene 17.-19. september, 4.-10. oktober (høstferien) og 4.-8. desember. Arbeidstiden vil ligge utenom skoletid.

I denne jobben får ungdommene være med som utøvere i performancen HORDE sammen med de fem profesjonelle kunstnerne Ingri Fiksdal (koreografi), Elnaz og Mahtab Gargari (kostyme), Solveig Styve Holte (koreografi), Amie Mbye (dans) og Rohey Talaah (musikk).  Performancen vil bli fremført i Kilden teater og konserthus og på ulike steder i det offentlig rom, i Kristiansand 9.-11.desember 2021. Performancen jobbes frem sammen med ungdommene og tar for seg spørsmål knyttet til representasjon av kjønn og kulturell bakgrunn, hvem som får delta i kunstneriske prosesser og hvem som har tilgang til kunst. De aktuelle kandidatene blir invitert til audition-workshop 28.-29. august. Jenter med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke. Jobben lønnes etter Kristiansand kommunes satser.  

Søknadsfrist 20. juni, lenke til påmelding her.

Medvirkende: Kilden teater- og konserthus

Visninger: 28. og 29. august 2021