Cultiva

Hussjefen på Kraftverk er på plass!

Mads Hatlevik er hussjef på Kraftverk

Det var stor interesse for stillingen som hussjef i Kraftverk, da den ble lyst ut i august. Hele 66 personer søkte på stillingen til det som er Kristiansands nye møteplass for kunst, kultur og kunnskap.

Mads Hatlevik kommer fra stilling som rådgiver ved Fakultet for kunstfag ved Universitetet i Agder. Han har vært med i utviklingen av samvirke mellom studenthus og kunstfag fra starten, og har vært sentral i å etablere dette samarbeidet i Skippergata 24b. På UiA har Mads har også vært knyttet til Fluks og Cultiva Ekspress, samt etter- og videreutdanning.

Tidligere har Mads blant annet vært daglig leder i Bergen Jazzforum og TrashPop, og har egen grunder erfaring. Nå gleder han seg til å gå løs på oppgaven som hussjef på Kraftverk:

‘Dette er et prosjekt som kan bidra til å utløse skaperkraften som bor i Kristiansand. Jeg har vært heldig og vært en del av prosjektet fra starten av og gledet meg virkelig til å realisere de store mulighetene som ligger i Kraftverk’.

Mange sterke søkere

Daglig leder i Cultiva, Kirsti Mathiesen Hjemdahl er glad for den sterke søkerbunken, og særlig fornøyd med at Mads takket ja til å bli hussjefen på Kraftverk.

‘Vi setter stor pris på engasjementet folk har vist for Kraftverk, og er veldig glade for at så mange kunne tenke seg å være med å utvikle dette mangfoldige og spennende bygget. Mads utmerket seg med en god forståelse av Kraftverks potensial, solid kunnskap om referanseprosjekt som er verdt å lære av, samt et engasjement som tydeliggjorde at han virkelig ville ha denne jobben’.

Om Kraftverk

Det gamle kunstmuseet i Skippergata 24 b transformeres til et nytt felleskap bestående av studenthuset BARE som deler under- og førsteetasje med Fakultet for Kunstfag ved UiA. Deretter er det to etasjer med digitalt innovasjon- og kulturhus som skal huse grundere, virksomheter, kunnskapsmiljø og kompetansesenter. Helt på toppen, på loftet, er det kontorfellesskap for flere av regionens stiftelser.

Nysgjerrig på hva Kraftverk er? Kom på åpningsfesten, da vel! 16. oktober kl. 18 blir det mulighet til å hilse på, høre og se beboerne i alle etasjer og oppleve hva huset rommer.

Invitasjon til åpningsfest med påmeldingslenke