Cultiva

Barnas kunstkritikere

15 kunstkritikere i alderen 6 til 15 år skal oppsøke og kritisk vurdere et kunstprosjekt fra utlysningen "Mangfold, digitalisering og offentlig rom"

I samarbeidet med Cultivas 3 koronapakke "Mangfold, digitalsiering og offentlig rom" har Agder Kunstsender fått en særskilt oppgave med å mobilisere og engasjere til debatt og kritikk av kunst i offentlig rom. 

Agder Kunstsenter har i den forbindelse startet prosjektet "Barnas kunstkritikere" der 15 kunstkritikere i alderen 6 til 15 år har blitt tildelt ett oppdrag hver - å oppsøke og kritisk vurdere et kunstprosjekt. Omtale av prosjektet og kunstkritikken finnes på Agder Kunstsenters nettside

Fedrelandsvennen 15.06.21 "Barna anmelder kunst for Cultiva"

 

Kunstanmeldelser

Naomi Lesamana (14 år) anmeldte kortfilmen "Så er spørsmålet; hadde de egentlig råd til det før også?" av Kaisa Augusta Hansen-Suckow. 

Kai Sander Perry (7 år) anmeldte pop-up forestillingen Sheherazade formidlet av fortellerkunstner Mehda Zolfaqari akkompagnert av trompetist Eivind Bjørnevik. 

 

 

Personvernerklæring Cultiva ivaretar personvern ved å etterleve den norske personopplysningsloven og det sameuropeiske regelverket for personvern som loven implementerer i norsk rett (GDPR). Mer info
Scroll down